Handbollsfest...

I onsdags var det helkväll med elithandboll. Jag och några killar från handbollslaget jag brukar lira med på söndagar var inbjudna att spela lite dodgeball under halvtidspausen för Lugidamernas serimatch mot sävehof. Riktigt skoj och vi gick vidare till semin. Sedan stannade några av oss kvar och såg derbyt mellan Lugi och H43, vilken rysare. H43 vände 5-målsskillnaden till en vinst.

I torsdags var jag ute på långprmenix oh kände mig som bambi på is. Glashalt överallt och det räckte att det var en liten lutning på vägen för att man skulle glida och måste kämpa får att stå på plats.

Annars då? Helgen har inte varit så trevlig. Blev jättedålig sent på torsdagskväll och har vart mag sjuk och febrig. Sovit bort 2,5 dygn, men nu är jag på bena igen. Misstänker att jag blivit smittad av en ifrån skolan som var dålig tidigare under veckan och jag bar nog på viruset men den gav sig inte förräns den stränga kylan och mitt träningspass i torsdags satte igång det.


Kommentarer
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Hej!



Gillar du tävlingar? I sådana fall tänkte jag tipsa om fyra stycken aktuella tävlingar som jag har just nu! Gillar du inte tävlingar så ber jag om ursäkt :)



VINN EN DAMTOPP: http://angelica.blogg.se/2012/february/tavling-vinn-damtop-med-huva.html



VINN ETT ARMBAND:

http://angelica.blogg.se/2012/february/tavling-vinn-ett-jattevackert-armband.html



VINN HÅRBORTTAGNINGSHANDSKAR:

http://angelica.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-tva-harborttagningshandskar.html



VINN EN EGEN WEBSHOP:

http://angelica.blogg.se/2011/december/tavling-vinn-en-egen-webshop.html



Hoppas något faller dig i smaken, annars är det bara att lämna en annan kommentar hos mig - så lämnar jag en ny kommentar hos dig, fri från tävlingsreklam!

2012-02-24 @ 09:43:11
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Mooa

Var gärna med i min tävling om valfritt smycke som jag har gjort! http://killergoat.blogg.se/2012/march/tavling-vinn-smycke.html

(Förlåt om du inte gillar reklam, men det vore rolig om du var med!)

2012-03-13 @ 16:41:39
URL: http://killergoat.blogg.se/
Postat av: Annika

Hej. Jag har gått vidare i Tvspelswebs fototävling på Facebook. Det skulle vara jätte snällt om du skulle rösta på mitt bidrag (nr.9)! Alla som röstar får en länk i min blogg, och har chans att synas för mina 300+ läsare!



http://blogofphoto.blogg.se/2012/march/final.html#comment



Jag ber om ursäkt om du inte vill ha såna här kommentarer. Det är frivilligt att rösta, det är inget måste!

2012-03-15 @ 20:36:40
URL: http://blogofphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0