Man ska inte ropa hej...

Oj va jag verkligen har njutit av att kunna äta, sova, inte har ont exakt hela tiden och vara dödstrött. Jag har fått leva ett värdigt liv under en kort period. Men nu är den där jäkla magen tillbaks. Blir så trött. Blir trött på att jaga läkare, trött på att jag inte vet hur jag mår från en dag till en annan, blir trött på att ha ont och inte veta va som orsakar den. Det kan inte vara enbart ibs, det är konstaterat. Så vad är det för fel. Jag vill bara vara en normal ungdom som inte behöver tänka och analysera över vad jag stoppar i mig. Jag som blev så himla glad i förra veckan när sjukgymnasten jag träffar varje vecka pga axeln, ser hur jag strålar och att jag byggt upp mig igen.Frustrerande att inte veta vad det e är för fel på mig...

En handbollshelg....

Jag är lite ålig på att uppdatera. Jag lever och njuter av sommaren och livet. I torsdags åkte jag ungefär Skåne runt. Jag mötte upp Isabelle tidigare på dagen för att till slut förenas med resterande lite utanför åhus, i Yngsjön, där en i laget hade sommarstuga. Åhh va mys. Kände mig som 13 igen och åkte på läger. Vi grillade och snackade taktik och annat tills det hann bli beckmörkt. Då fick vi för oss att kasta boll och springa ned till stranden och doppa fossingar i det iskalla vattnet.

På fredagen steg jag opp tidigt, då jag skulle möta upp mina killar för att spela i företagsklassen. De andra sov djupt ännu och hade ett par timmar till på fm innan det var dags. Det var strålande sol och inte en endaste regndroppe. De första timmarna gick väl bättre för mig, jag stod i mål för tjejerna, trots att jag aldrig stått i mål gick det rätt så bra i alla fall första matchen som vi gick ifrån med en vinst. Tyvärr vågade jag inte satsa fullt ut med killarna iom min skadade axel och det blev inte riktigt mål utifrån, däremot satte jag straffarna och lyckades skrapa ihop en 10 poäng. Framåt eftermiddagen var jag väldigt tilltagen. Magen hade under natten och fm bråkat med mig och jag fick inte behålla någon mat. Jobbigt med tanke på att jag hade 11 matcher och 12 timmar i solen. Sjukhustältet gav mig resorb. Men allting gick bra, jag var otroligt sliten och trött men orkade igenom en resa på nästan 4 timmar mot jobb tidigt lördag morgon,  för att sedan fira Carro på kvällen. På söndag kväll när jag kom hem från jobb så somnade jag nästan på studs. Idag är det redan tisdag och dags för allvar igen :)

Ballerina choko & handboll

Jag har hittat en ny grej att gilla. Ballerina choko. Så himmelskt goda, å chokladiga. Jag som inte ens gillar kakor. Senaste dagarna har mest handboll snurra i mitt huvud. Sedan jag drog axeln i höstas och allt det onda med magen så har handboll å träning legat på is. senaste veckorna har aptiten kommit mer och mer tillbaks, vilket gjort mig piggare och orkar mer. så mycket beachhandboll och rehab att jag ska våga spela i Åhus beachhandbollsfestival nu på fredag. längtar ihjäl mig.

Motivation, vart är du?

Jag bor i en lite gryta. Det är så fastligt varmt och kvavt. Ute strålar solen. Jag drömmer mig bort till en ljuvlig utsikt vid en pool. en bra bok och en svallkande drink. Det lär bli i slutet på augusti om allt ter sig som jag hoppas. Trots att jag köpt lite gottigt att snacksa på och pepsi max, så infinner sig inte pluggmotivationen hos mig idag. Den är som bortblåst och jag är mör i kroppen efter rehabträningen igår. Får leta reda på den så att jag kan belöna mig med en resa i sommar :)

a new craving...

Igår va det kallt och blåsigt. Det är så det är en svensk sommar. hursomhelst så hade jag redan bestämt grillning så vi spenderade några timmar på eftermiddagen med det. Och sedan lite spel inomhus istället för solning utomhus. I söndags fick jag testa något supergott nät jag var bortbjuden på middag hos E & L. Baconlindade dadlar. Och hur gott va inte det, trots att jag inte är en som gillar bacon särskilt mycket. Igår grillade jag några sånna. och idag gjorde jag två andra varianter. Jag fyllde några med hård, lagrad getost och några andra rullade jag i svartpeppar och salt. Det är så himla gott till en sallad. Jag är så lycklig över att fått aptiten tillbaks, även om jag fortfarande är rätt liten i maten. Små, små steg så :)

i'm alive...

oj, va himla dålig jag är på att skriva senaste tiden. Har liksom prioriterat lite annat. Jobbet är så himla kul, nu har jag några dagars break innan det är dags för en helg fylld av jobb. Skoj. Jag har varit ganska så slut efter dagarna på jobb, inte så konstigt kanske när jag varit så dålig och trött. Känner att magen och jag börjar bli lite bättre vänner igen. Har tagit saken lite i egna händer och experimenterat lite själv. Illamåendet är ganska så borta, aptiten blir bättre och bättre till min lycka. Just nu är det sommarplugg som gäller under lediga dagar. Och massa sol. Och umgås med vänner. Livet alltså, åhh va mycket jag har saknat det.
kom just innanför dörrarna efter en trevlig fotbollskväll med en killkompis. Alltid lika trevligt med spontankvällar :)

RSS 2.0