Handbollsfest...

I onsdags var det helkväll med elithandboll. Jag och några killar från handbollslaget jag brukar lira med på söndagar var inbjudna att spela lite dodgeball under halvtidspausen för Lugidamernas serimatch mot sävehof. Riktigt skoj och vi gick vidare till semin. Sedan stannade några av oss kvar och såg derbyt mellan Lugi och H43, vilken rysare. H43 vände 5-målsskillnaden till en vinst.

I torsdags var jag ute på långprmenix oh kände mig som bambi på is. Glashalt överallt och det räckte att det var en liten lutning på vägen för att man skulle glida och måste kämpa får att stå på plats.

Annars då? Helgen har inte varit så trevlig. Blev jättedålig sent på torsdagskväll och har vart mag sjuk och febrig. Sovit bort 2,5 dygn, men nu är jag på bena igen. Misstänker att jag blivit smittad av en ifrån skolan som var dålig tidigare under veckan och jag bar nog på viruset men den gav sig inte förräns den stränga kylan och mitt träningspass i torsdags satte igång det.


Små, små steg...

Jag inser hur himla dålig jag varit med bloggen hela hösten. Det har varit så himla mycket bara, men jag tror jag börja få balans på det hela. Jag måste erkänna att jag legat på latsidan sedan slutet på november. Innan dess var jag himla duktig med träning och kosten och allt kändes toppen. Jag drogs med en envis virus som för allt i världen trivdes alldeles för bra i mina lungor. Sedan gick det en månad och då drog jag baklåret och en spricka i handeleden efter en allt för nervig final i en fotbollscup jag spelade. Är man själv tjej och står i mål så är ett gäng tuffa killar inte så roliga att ha att göra med :)

Men nu så, i förra veckan började jag så lätt komma igång. Det var verkligen superhärligt. Men i veckan har jag inte känt mig tipp topp, så har hållt mig inne för att inte dras med ännu en långvarig förkylning. Ser fram emot söndag, då är det åter dags för Handboll och basket. Hoppas det känns bättre i baklåret då, som inte har blivit helt bra än. Sedan hoppas jag såklart att en lite knatte ska titta ut i vida världen. Återstår att se :)


RSS 2.0