Fullspäckad helg...

Sitter här på jobbet i bokhandeln på skolan. Har kommit in sådär en 5 kunder. Varje gång jag tänkt sitta å plugga så blir man liksom lite avbruten. Helst hade jag velat ha kunder hela tiden. Men det är rätt soft jobb. Hursomhelst, efter jobb ska jag åka raka vägen opp till Göteborg. Ska jobba imorrn. Men ikväll väntar middag med min kusin och sen ska vi möta opp mina fina finanstjejer å deras lilla crew uppe i Götet. Som vanligt går jag å min vän Andreas om varann. Han åker ner när jag åker opp.

Det blir en fullspäckad helg. Har fått tacka nej till diverse inviter, men så är det. Jag prioriterar vänner före. Dessutom var det himla länge sedan vi sågs alla fr killkompisgänget från gymnasietiden, deras tjejer osv. Ska bli trevligt. Och på söndag blir det nog fika och handboll med Andreas :)

Att älska adrenalin...

Jag minns hur jag under vårkanten va så slutkörd. Där varje steg till sjukhuset va så tunga. Hur allt bara snurrade och den där magen gjorde sig så himla påmind. Hur jag stirrade blint på ett glas havremjölk och två stackars skorpor och förgäves skulle locka fram aptiten. Hur armar och händer va alldeles söndestuckna av alla kanyler och prover som skulle tas. Det känns så himla länge sen, fast ändå inte. Jag är sån som vill se livet från den positiva sidan. Oj, va jag har kämpat sedan jag började må bättre, men all rehabträning för att axeln skulle bli bra. För att jag skulle få spela beachhandboll som nästan slutade i katastrof med en mage som bråkade från helvetet.
 
Hursomhelst så lyckades mina tjejer kamma hem B-guldet i sin klass och mitt killag åkte ut i 16del  i A-slutspelet i Åhus. För någon vecka sedan begav jag mig mot min första inomhusträningen på ett år. Helt sjukt att det var ett år sedan axeln pajjade. Men jag är så stolt att jag har bitit ihop och kämpat mig igenom rehab och en bojkottande kropp. För vet ni, förstår ni hur galet roligt det är med adrenalinkickar? Asså förra helgen hade jag min första inomhusmatch. Visserligen en träningsmatch, men ändå. Och jag orkade bara några få minuter innan jag blev yr å illamående. Då är det bara att hämta andan på bänken och vila ett slag å sen på det igen. Nu i söndags när vi mött samma lag för en rematch, orkade jag mer. Som mest i 5 minuter i sträck. Det låter kasnke lite, men försök ni att kuta fram å tillbaks om man vart så död som jag varit och är alldeles otränad. Och jag gjorde till och med ett mål. Det va så otroligt roligt. Och igår var det träning igen. Och idag är jag helt slut. Jag minns hur dietisten innan sommaren sa att jag måste lära mig att slappna av och inte jämnt å ständigt vara ute efter adrenalinkickar. Det är otroligt svårt, men när jag har hittat balansen som jag trivs med så ska jag minsann ge yoga en chans. Fast adrenalinsuget är det bästa jag vet. Att ha något att göra exakt hela tiden. Att ha sådär högt tempo. Att jämnt och ständigt va på språng. Det är livet för mig...
 

hejhej

Det har varit lite tyst ett tag. Jag har bara njutit av livet och tagit igen allt det sociala. Jag har mått ganska ok. Jag har dock märkt att skola + jobb + träning gör en trött. Så alltsomoftast blir det powernap efter skolan. Och på måndagar efter handbollsträningen (Ja, jag har börjat spela igen, fast är otroligt snäll så inte axeln tar stryk igen) så dimpar jag rätt i säng efter en dusch. Helt sjukt, annars brukar jag va hur sprallig som helst. Maten går så mycket bättre. Jag har börjat kunna få i mig frukost. Yoghurt eller en smoothie är favoriten. Jag har lärt mig att lyssna på min kropp mer. Och jag orkar inte tänka på kalorier hit eller så. jag vill bara att min aptit ska kvarstå och kanske bli ännu lite bättre. min tanke är nog att jag ska ta det ganska lugnt så här i slutet av min utbildning. Av någon anledning så blir jag mycket tröttare av att sitta å läsa och knappa framför en skärm hela dagarna än att t.ex jobba i 6 timmar.

Livet är helt ok, jag ska bara lära mig att leva så som min kropp vill att jag ska leva...

RSS 2.0