Drillingtime....

Jag har lallat omkring senaste veckorna. Det är liksom inte lika roligt att träna själv helt enkelt. Men nu jävlar måste jag köra hårt. Det går riktigt dåligt för mig i allt just nu. Struktur och jävla anamma behövs. Så nu ska jag storstäda så att det är något sånär snyggt i mitt rum. Sedan ska jag ut och gå en lång powerrunda och efter det ska det hinnas med lite ompyssling av min kropp. Den är öm efter helgens bravader och gårdagns långa handbollspass!

Ehh... jag var för lat för att gå, så jag cyklade ståendes i klackar! Varför? Träningsvärken i rumpa och ben är utan dess like när man vaknar upp på söndagen.


Höstrmörker...

Jo, det var rätt länge sen jag uppdaterade här. Har varit en hel del att göra och datorn har liksom inte varit min prioritering. Igår var det årets längsta dag. Det blev aldrig riktigt sådär beckmörkt. Ikväll är det lite annorlunda. Regnet vräker ner. Droppar smattrar på rutan. Här sitter jag och myser med lite god ost, kex, päron & rosé. Tända ljus och bara njuter av tillvaron. Herr Nils håller mig sällskap. Stackars min roomie som är på väg hem från en konferens.

Jag måste medge att jag har varit ganska så onyttig senaste veckan. Och det känns. Jag håller dock kvar vid mitt motto. Om jag vill och är sugen på lite ost nu, så tar jag det. Konsekvenserna är mina!

Nu är det en hel del festligheter som står i. Om jag inte hinner uppdatera dessförinnan så önskar jag er alla en riktigt trevlig midsommar.


Myskväll med fina flickor...

För någon vecka sedan fick jag ett samtal om att jag hade vunnit ett minispa för händer & ansikte samt en hudvårdsproduktkurs. På detta fick jag en sminkrådgivning som skulle passa just mig, det väl säga enligt mina drag och ansiktsformer. Jag fick välja om jag ville göra det jälv eller bjuda med mig några vänner. Jag gjorde det sistnämnda. Igår eftermiddag mötte jag upp finaste Josse, Stina & Katta och vi hade en mysig spakväll där vi även fick lära oss ett och annat om vår hud. Smikrådgivningen får vi sedan boka in på tu man hand med makeupspecialisten Vi hade en mysig kväll och köpte med oss massa gottigheter för huden. Efteråt åt vi en gudomlig middag på Mikaí innan vi splittrades i två halvor. Malmöborna begav sig hemmåt medan jag & katta begav oss mot Grand och tog oss varsin drink. Äntligen har jag hittat ett ställe i Lund som faktiskt kan blanda drinkar!

Sådant här är verkligen gottis för själen. Och vet ni en sak till? Jag rotade lite i min resväska. Hittade en söt topp & ett par svarta tighta byxor som jag inte kunnat använda på säkerrt 1.5 år. Så kul! Att jag invigde mina pumps. Kände mig som värsta preppy girl :)


Veckans tummar vecka 22...

Ursäkta för lite sen update. Jag har legat väldigt dålig för en allergisk reaktion, nu är jag dock på fötterna igen. Så vad bjöd föregående vecka på då? Det var mycket festligheter, jag tränade en del och främst av allt så tog jag tag i det här med frukostar!


- Att ta tag i saker och komma ur platån. Jag har under en veckas tid gått ned 1 kg. Nu har jag endast 2 kg till att gå ner innan jag når mitt första delmål som ska vara uppnått 10:e juli! Denna succé tror jag beror på att jag har lagt om min träning och mina tankar kring mat. Jag vill absolut inte pressa mig att göra saker på grund av måsten. då tappar man motivationen. Vill jag dricka en strawberry daquiri ikväll så gör jag det. Vill jag festa nykter och äta hälsosamt så gör jag det.


- Det finns inte så mycket dåligt just nu. Det jag har stört mig på senaste veckorna är att jag tappar fettmängd där det inte behövs. Som t.ex mina bröst. Det blir någon slags tomhet i dem. Trist när jag varit van vid fasta brst alltid. Sedan är det såklart att det är lite knepigt att svarva till innerlåren.


Söndagsångest...

Eller vad man nu ska kalla det för. Jag har under ett års tid varit ganska sparsam konsument av alkohol. Anledningen har varit många, men kanske främst för välmåendets skull. Alltsom oftast konsumeras alkoholhaltiga drycker främst på sommarhalvåret. Varför är det så gott med en iskall strawberry daquiri i kvällssolen på en uteservering? I alla fall så har denna söndagen varit fruktansvärd ohälsosam. Dåligt med sömn hela veckan, mycket jobb. Det har festats alltför mycket denna veckan, både i nyktert och onyktert tillstånd. Hujjeda mig, jag har varit så fruktansvärt bakis idag. Riktigt dåligt måste jag erkänna. Det har knappt gått att äta något och jag släpade iväg mig med tunga steg till beachhandbollen ikväll. Nu ska jag avsluta med lite filmmys, gottis & cola. i really need it. Veckans tummisar publiceras imorrn.

sov gott ni där ute :)


Äntligen på väg...

Maj månad var en minst sagt deppig månad. Den satte snurr på mitt lilla huvud. Jag känner på mig att juni kommer  bli underbar. Solen tittar fram, fåglarna kvittrar glatt på morgonkvisten och när sommarlovet ringer ut kommer jag att njuta av varenda minut. En vecka kvar tills jag verkligen kan fira. Men just idag kan jag fira lite. För i eftermiddag skriver jag en tenta och ikväll ska jag träffa några av finanspojkarna. Kalle åker ju utomlands och är borta hela höstterminen, så passar på att umgås lite extramycket nu. Och så fick jag reda på att min lilla Robin åker på ett långt äventyr i augusti och inte alls i oktober. Det är tur att tjejerna kommer vara kvar. Det kommer kännas fruktansvärt tomt och ensamt. Killarna har liksom varit del av mitt liv sen jag satte foten i Lund och lämnade mitt gamla liv bakom mig. Det är så mycket som ska hinnas med i sommar och så många personer man vill hälsa på. Jag är ju borta nästan hela sommaren. När jag kommer tillbaks väntar en veckas jobb och sedan börjar liksom skolan igen. Och juni är ju största fattigmansmånaden. Hur ska jag få ihop en lisebergshelg, fest & mysiga uteserveringar i stockholm, besöka bästkustens mysiga öar, åka till Helsingborg och njuta av ett glas rosé & äta en god grillad marulkssallad tillsammans med min fina Höns. Åka till malmö och dricka skånes godaste strawberry daquiri och blicka över kanalen som glittrar så fint under en stjärnklar sommarnatt. Jag vill också hälsa på min söta lilla Emy & de andra tjejerna i de mest södra delarna av sverige. Jag vill hinna umgås med killarna från gymnasietiden. Jag ska hinna med en shopping & mysdag med sötaste lilla mamma.

Ge mig oändliga resurser... snälla :)


RSS 2.0